Zonneceldakpannen

De mooiste oplossing voor uw energiedak

 • Esthetisch

  De keramische zonneceldakpan is de mooiste oplossing voor uw energiedak. Het zonnepaneeltje is geïntegreerd in de originele keramische dakpan van Nelskamp. Daardoor blijft de authentieke uitstraling van het dak behouden en is niet zichtbaar dat sprake is van een energiedak.

 • Veilig

  De zonneceldakpannen worden gelegd onder de 50 Volt. Doordat ons systeem onder laagspanning gelegd wordt, is er geen risico op vlamboog en/of brand.

 • Benutting van het gehele oppervlak

  Het dakoppervlak kan optimaal benut worden. Ook op plaatsen waar reguliere zonnepanelen vanwege hun formaat niet gelegd kunnen worden, bijvoorbeeld naar de dakranden toe, tussen of rondom dakramen en bij hoek- of kilkepers, kunnen de zonneceldakpannen gelegd worden.

pan5_b
 • Perfecte integratie

  Door het gebruik van de standaard keramische dakpan van Nelskamp, sluiten de zonneceldakpannen ook aan op de overige benodigdheden op het dak zoals nokvorsten en gevelpannen. Hierdoor ontstaat een mooi energiedak waarbij de solar panelen onzichtbaar zijn.

 • Kwaliteit van het straatbeeld

  Door gebruik van de zonneceldakpannen kiest u niet alleen een duurzame oplossing, maar draagt u ook bij aan het behoud van de kwaliteit van het straatbeeld in uw woonomgeving.

 • Monumentale panden en beschermde stadsgezichten

  Door het gebruik van de authentieke keramische dakpannen en omdat de zonneceldakpannen een onzichtbare solar-oplossing bieden, is gebruik op monumenten en binnen beschermde stadsgezichten in de meeste gevallen toegestaan.

 • Uw investering verdient zichzelf terug

  Een uitgave aan zonneceldakpannen is een investering die zichzelf terugverdient. U verdient niet alleen het solar-deel terug, maar ook de dakpannen.

 • waardetoevoeging

  De zonneceldakpannen leveren een waardetoevoeging aan uw woning. Naast de bijdrage aan de verbetering van het energielabel, is de esthetische wijze waarop dat gebeurt ook een waardevolle bijdrage aan uw bezit.

Zonnepan-redline-zw2
Solar tile engobe silverline right

Waar zijn de zonneceldakpannen verkrijgbaar?

Indien u inhoudelijke vragen heeft, dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook voor een analyse van uw dak kunt u bij ons terecht. Wij leveren “business to business.” Onze offertes en leveringen gaan dan ook via uw aannemer, dakdekker of installateur.

Solar tile edelengobe silverline